prokee.hu

Suzuki Ignis alkatrész katalógus

Kérlek, ha megteheted, támogasd az oldal működését!
Miért tenném?

A Prokee.hu katalógusok több, mint tíz éve ingyenesek, és azok is maradnak. A működtetés azonban pénzbe kerül. Fizetnem kell a tárhelyért és a domainért, és bizony a katalógusok feltöltése, karbantartása sem kevés aprólékos, kézi munkát igényel. Kérlek, ha lehetőséged van rá, támogasd anyagilag az oldalt, hogy még sokáig működjön, és lépést tudjon tartani a modern kor igényeivel.

Miért érdemes?

A katalógust folyamatosan javítom a visszajelzések alapján, illetve egy komolyabb ráncfelvarráson dolgozom, amely áttekinthetőbbé, kereshetővé teszi a katalógust. Ez viszonylag sok időt igénylő folyamat, gyakorlatilag egyesével kell végigmennem minden oldalon és minden egyes cikkszámon. Természetesen ezt a támogatásoktól függetlenül is megteszem, de a gyorsaságban nyilván motiválna a támogatásod.

Mégis, mi készül?

Remekül illusztrálja a különbséget, ha megnyitod az új Suzuki Alto katalógust, illetve a régi Suzuki Wagon-R katalógust. A különbség, mint a levitáció vagy a gravitáció, vagy mint a teológus és a geológus: ég és föld.
Jelenleg az új verzióban fut a Suzuki Alto, illetve részben az Ignis-szekció, de amennyire időm engedi, töltöm fel a többi típust is.

OK, de hogy támogathatom az oldalt?

A legegyszerűbben és a leggyorsabban a Paypalon keresztül, ide kattintva. Ehhez persze Paypal-fiók szükséges. Ha nincs ilyened, banki átutalással is támogathatsz - keress meg e-mailben (prokee kukac prokee pont hu), és elmondom, hogyan.

OK, de mennyivel támogassam az oldalt?

Ez teljesen rád van bízva. Száz forintnak ugyanúgy örülök, mint tizenötmilliónak, bár utóbbiból nyilván kevesebb lesz :)

Másképp is támogathatom az oldalt?

Tulajdonképpen igen. Már azzal is támogattad, hogy ideérkeztél, hiszen az oldalon megjelenő reklámok is az oldal anyagi támogatására szolgálnak. Más kérdés, hogy amíg nem kattintasz rájuk, nem hoznak bevételt :)


Köszönöm, hogy elolvastad, és pláne köszönöm, ha támogatsz!

Így támogathatsz: